Kenzie

Senaste inläggen

Av kenzie - Torsdag 19 jan 16:35

Efter kontakt med en kvinna i en andlig grupp på fb så slog hon huvudet på spiken.

Jag är tydligen något som heter jordängel. Hon pekade på saker som bara jag känner till och som är specifika för oss jordänglar.

Detta förklarade mycket för mig.

Energikänsliga: Jordänglar är extremt känsliga och lyhörda, och de känner av förändringar som är på ingång. De känner också av andra människor och bär mångas känslor på sina axlar.

Känslighet: De är ofta känsliga för gifter, kemikalier, dålig kost, kyla, värme, våld, negativ information och dåliga energier.

Omhändertagande: De arbetar inte sällan med arbeten där de utbildar, vårdar, barn, djur eller natur och behövande. De kan skaffa sig många barn eller djur och genom dem sprida kärleksbudskapet vidare.

Utanförskap: De kan ofta känna att de inte hör hemma här på jorden och att det egentligen är en för hård plats för dem att vara på och därför lämnar många av dem oss tidigt.

Relationer: Det är inte ovanligt att änglar har haft en hel del komplicerade eller utmanande relationer både familjärt, kärleksmässigt eller socialt innan de på allvar kan ta sig an sin uppgift på jorden. Det är nämligen viktigt att de utvecklar en förståelse för människors komplexitet. I vissa fall så måste de praktisera detta på jorden för att bli fullärda. De kan många gånger känna sig som åskådare eller känna en stark längtan bort. Det kommer ofta av att andra uppfattar änglar som högfärdiga eller finare än andra då de har en sådan hög och fin energi, det kan skapa rädsla, avundsjuka eller fientlighet hos en del.

Frihetsälskande: De kan älska att flyga, det är inte ovanligt att änglar känner sig hemma ju närmre himlen de kommer. De bär ofta på en längtan efter frihet och försöker i den mån de kan skapa så mycket frihet de kan för sig själva i livet, änglar tycker inte om att bli styrda.

Vägvisare: Änglar går ofta sin egen väg och på så sätt visar de andra att detta är möjligt. De låter sig inte stoppas av andras tyckande, åsikter eller begränsat tänkande.

Visdom: Änglar bär på en stor inre visdom och de kan ibland uppfattas som lillgamla eller att det är gamla själar. De verkar få till sig rätt information i det ögonblick de behöver det.

Destruktivitet: De är extremt smärtkänsliga och kan därför finna vägar att bedöva sig. En del kan även bli skrämda av sitt uppdrag som de till en början inte förstår. Det kan göra att de flyr in i missbruk av t.ex droger, alkohol, mat, cigaretter eller destruktiva relationer. De kan även bli utnyttjade av andra vilket gör att de kan dra sig undan från sitt uppdrag. Om de inte kommer vidare med sitt uppdrag i detta livet så kommer det i stället att leva ett nytt liv på jorden som ängel och då använder de sig av sina insikter och lärdomar från tidigare. För änglar finns inga förslösade liv, det finns bara olika vägar att ta till sig kunskap och erfarenheter. Tiden är oändlig och utvecklingen konstant. De är i en ständig transformation.


Kärleksfullhet: Änglar på jorden är extremt kärleksfulla och bryr sig om både människor, djur och natur. De är otroligt lojala och stöttande mot de som står dem närmast. De har förmågan att se det bästa hos människor och de kan även hjälpa oss att ta fram våra dolda gåvor.

Sanningssägare: Änglar skattar ärligheten högt och andra kan känna det som att de ser igenom dem. De står för sin sanning och tar oerhört stor skada vid alla former av lurendrejerier, svek och lögner. De förväntar sig samma ärlighet av andra som de själva praktiserar. De kan därför behöva lång tid på sig för att reparera sin tillit när de tappat den.

Balans: De utstrålar ofta lugn och trygghet vilket gör att många dras till dem. Det innebär inte på något sätt att de är tråkiga.

Skönhet: Det finns ofta något överjordiskt över änglar som kan vara svårt att identifiera, de känns helt enkelt speciella. Man uppfattar ofta att de har en aura av skönhet runt sig, den kan vara både ren fysisk som att personen är extremt vacker, men personen behöver inte vara vacker i den meningen som vi ser på skönhet utan energin som omger personen kan göra att vi uppfattar personen som vacker. Det kan även finnas en känsla av perfektion över personens uppenbarelse.För en del kan detta kännas extremt utmanande, att möta någon som känns så nästintill perfekt tvingar dem att möta osäkerheten i sig själva. Om personen arbetar med de känslorna som dyker upp så öppnas det upp en möjlighet att höja sin andliga nivå. Vi får alltid en möjlighet att utvecklas i möten med jordänglar, det är en del av deras arbete med goda gärningar.
En ängel på jorden kan lätt känna sig attackerad eller missförstådd, men de bär det med glans, en ängel är ingen martyr i grunden utan utvecklas av motstånd. Hamnar en ängel dock i matyrrollen så kommer de inte vidare förrän de lyckas släppa den.

Ljud: Det är inte ovanligt att änglar hör ett ringande ljud i örat, änglakörer eller klockspel.

Detta är kopierad text och allt stämmer in.

Mycket intressant då det förklarar väldigt mycket.

ANNONS
Av kenzie - Torsdag 19 jan 16:04

Kvinnor blir kära i fel män. Och män gör fel mot rätt kvinna.

Jag har i vilket fall som helst blivit kär i rätt man denna gången. Längtar efter honom precis hela tiden.

Dagen har sett ut som igår. Jag har dock inte städat akvarium och dammsugit. Men har försökt att vila. Har inte gått så bra. Någon vill mig något. Har sagt högt att jag vill vila ifred. I mitt huvud hörde jag en kvinnas röst. Lovade henne en sak. Och detta skall jag se till att hålla.
Hon vill mig väl.

Åkte till apoteket för att hämta ut medicin, tog även ut morfintabletter. Har inte haft dessa på väldigt länge. Men är nu så trött på att ha ont. Hämtade även en blankett på vårdcentralen, skall byta ställe. Handlade även middagsmat. Sedan var jag helt slut. Yr och illamående :-(

En karréstek står nu i ugnen och det börjar lukta gott här i huset av mat. Skall lägga mig och försöka sova en liten stund. Hoppas att jag får sova om jag somnar, även om jag uppskattar kvinnans omsorg. Så behöver jag få vila lite i lugn och ro. Jag tror mig veta vem hon är efter att ha fått lova henne något <3

ANNONS
Av kenzie - Torsdag 19 jan 11:48

Sitter med gråten i halsen, en och annan tår har runnit nedför kinderna redan. Varför vänder det inte! Biter ihop så gott det går, jag är skapligt duktig på det. Både på gott och ont.

Sov bättre inatt, vi låg länge och pratade, kramades och lyssnade på gamla nostalgilåtar från barndomens 70-tal. Vi trivs tillsammans.

Vaknade till under natten, av att någon smekte mig över kinden. Tony sov djupt! Detta hände under dagen också. Hade legat och grubblat innan jag somnade, vaknade till av att någon drog sin hand över min arm. Som en tröstande smekning. Tony var på jobbet.
Något liknade har även hänt mig i stallet, men då var det en lekfull pekning i sidan. Ingen annan var i närheten.

Jag kan inte tolka händelserna, men känner en närvaro. Kan än så länge bara känna det som ett behag eller obehag.

Funderar över hur denna dagen skall bli. Har lika ont och ännu mer huvudvärk. Har bara varit utanför dörren för att rasta Lycka. Skall strax ta ett bad för att ge lederna lite lindring.
Hoppas att jag klarar/orkar följa med till stallet sedan.
Saknar ju lille Nicke. Och saknar mina fina ungdomar. Har legat dålig hemma hos Tony dom senaste dagarna. Vill inte köra bil när benen inte bär ordentligt. Blir alltid lite osäker några dagar efter att jag har ramlat.

Bra med mycket tankar och känslor, bloggar ju som aldrig förr ;) Skämtåsido, hoppas det vänder väldigt snart.

Av kenzie - Onsdag 18 jan 21:27

Tänk om man kunde födas med en av och på knapp. Så mycket enklare det hade varit då. Det tar en sådan tid för mig att bearbeta känslor. Och min hjärna är lite för kreativ. Den målar upp vidriga bilder i mitt huvud. Först kommer tankarna igång. Som i sin tur triggar känslorna. Sedan kommer bilderna. Detta gör att jag inte kan vila ordentligt. Kan inte ligga kvar i sängen...känner äckel. Går upp och röker.

Så trots värk och stort behov av vila/sömn, har jag inte kunnat. Diskat, druckit kaffe. Nytt försök att vila. Nope! Röka, städa akvarium, promenad med Lycka. Vila. Nähä, duscha Lycka. Dricka lite mer kaffe.
Pröva igen, kort vila. Alldeles för ont och tankarna är tillbaka. Fan för att vara känslomänniska! Dammsuger istället. Tar ett bad, lägger mig igen. Och så har jag hållt på hela dagen.

Tony var med Nicole i stallet, han handlade även det som ungdomarna saknade hemma. Underbart att ha hjälp nuförtiden.
Längtar tills den dagen vi flyttar ihop på riktigt. Trivs i hans närhet.
Vill bara få tillbaka lugnet i själen också. Jag vet ju att jag kan må så mycket bättre tillsammans med honom än vad jag gör just nu. Saknar sömnen och känslan av fullkomlig harmoni.

Klockan är snart 21:30 och vi har redan lagt oss. Jag håller både tummar och tår att jag får sova gott, utan tankar och negativa känslor.
Svårt dock när jag hela tiden blir påmind...drar känslostormen igång inatt igen, går jag upp och tar en cigg och sedan ser på tv istället.

Av kenzie - Onsdag 18 jan 08:41

Sov några timmar inatt och allt är bättre än inget.

Igår var det pyjamasbyxor på hela dagen lång. Trögt, men inte mycket att göra när kroppen strejkar.

Blev lite trevligare att vara dålig när Tony kom hem från jobbet. Först masserade han in heatlotion på min ländrygg, sedan gjorde han en chokladkaka. Och till middag blev det raggmunk och fläsk.

Jag har verkligen hittat hem, det känns lika bra varje dag tillsammans med honom. Fullkomligt älskar att vara nära honom, och nära varandra är vi hela tiden. I vaket som sovande tillstånd. Vi är fysiska med varandra precis hela tiden.

När jag till och med vill vara med honom när jag mår som sämst, visar bara på hur rätt det är. Och vi kan prata om precis allt.

Idag blir det han som kör Nicole till stallet. Och där är han inte rädd för att hjälpa till. Är det något han inte kan, så frågar han. Att Nicke sedan har accepterat honom från dag ett, gör ju inte saken sämre :)

Av kenzie - Tisdag 17 jan 07:20

3 dygn och endast 3,5 timmars sömn. Känns sådär lagom kul.
Blev absolut ingen sömn överhuvudtaget inatt. Acceptans var det... Klarar det inte riktigt än. Blir påmind precis hela tiden. De negativa känslorna tar över. Än mer när jag lägger mig i sängen.

Äckel och avsky är de två starkaste känslorna nu. De bra jag hade för hen, bleknar mer och mer.

Är så otroligt tacksam över de fina människor som jag har i mitt liv. Att få peppande meddelanden gör mig gladare. Inser hur rikt mitt liv är, trots värk och sömnbrist.

Måste verkligen försöka vårda dessa relationer bättre. Var på väg innan hen låtsades som ingenting och ljög mig rakt upp i ansiktet. Innan dess sov jag gott vid Tonys sida. Kunde hantera min värk bättre än på många år.

Nu är jag på ruta ett igen. Huvudet fullt av tankar, sover inte och har riktigt jävla ont.

Har varit uppe, druckit kaffe och tagit mig en macka. Nu har jag lagt mig igen. Hoppades på vila, känns inte som att jag kommer få sova. Önskar att Tony hade varit hemma med mig. Älskar verkligen att krypa in i hans famn. Ligga där, bli omfamnad och lyssna till hans kärleksförklaringar. Vill helst inte vara ifrån honom alls <3

Av kenzie - Tisdag 17 jan 01:01

Det man inte kan förändra, får man istället försöka acceptera. Kan ta tid. Jag är ju en känslomänniska, blir lätt känslomässigt sårbar. Vilket i kombination med min whiphlash och fibromyalgi blir väldigt dumt. Just nu mår jag inte alls bra, har ondare än vad jag berättar för någon. Och pga det uteblir sömnen. Allt tack vare alla tankar, funderingar och känslor.

Tony har somnat gott vid min sida. Tänk att det kan vara så rogivande att lyssna till hans lugna andetag. Att jag älskar honom och vet att jag har "hittat hem" är jag väldigt säker på. För första gången i mitt liv, kan jag lyssna till någons snarkningar, utan att störas av det :)

Jag var skapligt trött när jag åkte hemifrån Tonys vid 04:00 imorse för att hämta upp sonen, och köra honom till jobbet.
Vilade en stund när jag kom hem.
Har haft sällskap av dottern i stort sett hela dagen. Det tycker jag om. Så stolt över hur båda mina barn har utvecklats.
Nicole gjorde lunch åt oss innan vi skulle åka till stallet. En jättegod köttfärssås hade hon gjort dagen innan, så lite nykokt pasta till den. Och häromdagen började min bil krångla. Direkt erbjöd sig Philip att sticka till 2000-3000:- ifall det krävdes reparation av den. Alltid lika goa och omtänksamma.

Vid 13-tiden åkte vi ut till stallet. Nicole hämtade Nicke direkt. Han fick äta sin lunch inne. Undertiden mockade vi boxen tillsammans. Att det kan vara så mysigt att mocka hästskit :)

Det fick bli brodd både fram och bak. Sedan promenad och longering.

Trots värk blev det en mysig dag i stallet. Och Nicke var taggad, framåt och glad :)

Fina dräktiga Peaches.

Och min ständige följeslagare :)

Sötaste Kerria.

När vi kom hem igen fortsatte jag med tvätten. Nicole hade städat igår, så jag kunde bara njuta av ett rent hem. Goa tjejen <3
Hon lagade även middag åt oss.
Har jag sagt hur stolt jag är över mina ungdomar ;)

Av kenzie - Måndag 16 jan 07:06

Något fler borde lära sig!

Har du inte de två sista, blir du lätt en förlorare.

Och har man det, så utsätter man sig inte för vissa situationer. Respekt gentemot sig själv, ger rena handlingar!

Magkänsla!
Något jag alltid har kunnat lita på. Så även denna gången. Tyvärr!

Jag hade en period då jag kände att jag ville omge mig med så lite människor som möjligt. Ville flytta till ett torp och i största möjliga mån bara omge mig med djuren. För mänskligheten är skadad. Alltför många saknar empati, respekt, moral och ärlighet.
Kör sitt eget race, utan att tänkaöver konsekvensen av sitt eget handlade. Hur handlingen kan komma att påverka andra människor. Att totalt sakna självrespekt är ju bara så sorgligt. Och jag tycker synd om dessa människor, men känner även ett förakt.

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2017
>>>

Nicoles häst

 

 

Nicke 

Ras: Arab/Nordsvensk

Kön: Valack

Född: 2006


Livet i Småland och när smärtan blir en del av livet...

Senaste inläggen

Arkiv

Besöksstatistik

Kategorier

Följ bloggen

Följ Kenzie med Blogkeen
Följ Kenzie med Bloglovin'

Copyright

Copyright all rights reserved.

 

Vill bara förtydliga att detta gäller ALLA bilder på denna sidan. Alltså får inga bilder användas utan tillstånd från oss!

I Sverige fungerar lagen som så att även om bilderna inte är markerade med copyright gäller lagen om upphovsrätt.


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se