Kenzie

Senaste inläggen

Av kenzie - 5 september 2016 02:10

Känt mig piggare idag och varit ganska så aktiv. Det blev ett besök på Charlies tillsammans med Nicole och Anna. På hemvägen stannade vi till i Vaggeryd där det var hopptävling. Tog en fika där och hade det gott i solen. Så mycket häst blev det inte då vi upptäckte ett par med en dvärgpinscher tik och tre elva veckors valpar. Något så sött! Pratade länge och väl med paret och gosade med valparna. Mys! Sedan blev det stallet. Då var jag ordentligt trött, men ändå väldigt skönt att vara på plats igen. Anna red igenom Nicke. Alltid lika go den tösen, hon gör så otroligt mycket för oss. Idag, ja jag har ju inte somnat än, så natten har gått över till en ny dag...så är det Anna som kör oss och Nicke till Husaby Hästklinik. Dags för vårt tredje besök och förhoppningsvis det sista.


Nu skall jag dunka huvudet i väggen, för jag behöver verkligen sova!!! Klockan ringer om två timmar. Skall köra Philip till jobbet och vid åtta skall vi vara i stallet. Tio åker vi mot Husaby med Nicke.

Så godnatt/godmorgon ;)

ANNONS
Av kenzie - 4 september 2016 10:32

Fast ändå inte. Igår satte jag på lägsta dosen morfinplåster. Jag uthärdade inte smärtorna :( Kanske behövde jag bli påmind om varför plåsterna skrevs ut till mig från första början. Det var för de dagliga smärtorna. Värken kan jag hantera relativt bra. Men smärtorna som gör att jag ligger vaken om nätterna, då det känns som någon kör tusen knivar i ryggen på mig. Dessa klarar jag inte att hantera. Jag vill bara dö! Då är morfinet ett bättre alternativ. Började med medicin för att få igång magen istället. Morfin gör en nämligen förstoppad. Och jag har diagnosisterats med IBS. Så nu får jag jobba på att få magen i bättre skick istället.

ANNONS
Av kenzie - 2 september 2016 13:42

Fredag. Ont, ont, ont. Nu minns jag varför läkaren satte mig på morfin 24/7. Smärtorna som aldrig avtar. Värken kan jag uthärda, men smärtorna...de som gör att jag vänder och vrider mig hela nätterna. Det är detta som är så tufft att leva med. Så idag kände jag mig tvungen att ta en Oxy. Tack o lov, lite lindring!

Men jag skall klara livet utan morfinet. Vill inte längre känna att jag bara existerar, känna mig dimmig i huvudet. Jag vill se klarare på livet, vara med på ett annat sätt. Är övertygad om att det är morfinet som har gjort mig apatisk under flera år.

Nu har jag inte varit i stallet sedan i söndags, som jag saknar Nicke. Är ju van vid att träffa honom dagligen. Att komma ut några timmar och umgås i stallet, saknad <3

Av kenzie - 30 augusti 2016 16:41

I söndags skulle jag ha bytt morfinplåster...men så blev det inte. Efter samtal med min doktor bestämde vi att jag nu skulle sluta helt. Jag är inte överens med henne över tillvägagångssättet. Allt har gått i endast två etapper. Först en halvering och nu ett abrupt stopp. För att försöka lindra processen lät jag mitt veckogamla plåster sitta kvar. Och idag tisdag har jag ännu inte har börjat må som värst. Men jag mår inte bra. En olustkänsla i hela kroppen och början till mer värk. Jag ligger i stort sett hela dagen, har inte varit utanför dörren. Nicole rastar hundarna innan skolan och Philip när han kom hem vid ett.
Fasar för när abstinensen skall sätta in med all sin kraft...För den kommer och det kommer bli fruktansvärt :( Men jag skall klara detta också!

Av kenzie - 17 augusti 2016 13:03

Igår blev jag faster till en otroligt söt liten tjej <3 Allt hade gått bra och Bastian är nu en mycket stolt storebror :-D Fick en så fin bild på de två tillsammans.
Hade den lilla väntat lite med att komma ut, hade vi kunnat få samma födelsedag ;-) Men så blev det inte. Hon föddes den 16:e och jag fyller den 19:e.

Välkommen till världen lilla fina Lexi <3

Av kenzie - 15 augusti 2016 12:46

Här börjar vardagen sakteligen återgå till det normala. Nicole gjorde sin sista arbetsdag på turridningen (High Chaparral) igår. Så nu blir det mindre att göra för mig i stallet, vilket är bra med tanke på min värk.

Har så gott jag kunnat hållit igång Nicke. Men det är svårt de dagar jag mycket ont.

Har väldigt ont idag, så det fick bli ett snabbt, kort inlägg <3

Av kenzie - 28 juli 2016 09:24

Jodå, den fortsätter här hemma. Nicole jobbar idag men är fortfarande inte helt hundra. Philip är krasslig och jag har också åkt på det. Jag fullkomligt hatar att bli förkyld. Ni vet hur ont i lederna man kan få...Och ont i dessa har jag ju redan dagligen, med en förkylning i kroppen blir det 100 resor värre.

Ligger på sängen o vilar lite, körde Nicole till jobbet vid 07:45. Skall vara i stallet vid lunchtid, dags för nya skor och verkning. Nickes hovar har verkligen växt denna gången. Tror det bara är 5 veckor sedan sist.

Skall även försöka ta en skrittrunda idag, trots förkylning och värk. Djurens bästa i första hand <3 Jag får vila mer ikväll :)

Kärlek <3 Och det går att köpas för pengar! På bilden är det Nicole med Annas fina häst Monter :) En kille vi gärna skämmer bort med morötter och kärlek ;)

Av kenzie - 27 juli 2016 23:24

Skritt, skritt, skritt o så lite skritt på det...

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2017
>>>

Nicoles häst

 

 

Nicke 

Ras: Arab/Nordsvensk

Kön: Valack

Född: 2006


Livet i Småland och när smärtan blir en del av livet...

Senaste inläggen

Arkiv

Besöksstatistik

Kategorier

Följ bloggen

Följ Kenzie med Blogkeen
Följ Kenzie med Bloglovin'

Copyright

Copyright all rights reserved.

 

Vill bara förtydliga att detta gäller ALLA bilder på denna sidan. Alltså får inga bilder användas utan tillstånd från oss!

I Sverige fungerar lagen som så att även om bilderna inte är markerade med copyright gäller lagen om upphovsrätt.


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se