Kenzie

Direktlänk till inlägg 7 juli 2017

Snarkningar

Av kenzie - Fredag 7 juli 03:21

Ligger vaken, lyssnar på Bamse som drar timmerstockar. Han snarkar och fiser värre än en stor karl. Bamse är sonens flickväns labrador. En rar gammal hane på 10 år.

Sömnen lyser med sin frånvaro, svårt att komma till ro när det gör ont hela tiden.

Men jag är ändå lite glad, glad över att jag lyckades genomföra båda mina pass som funktionär i helgen.
Det händer i stort sätt aldrig att jag kan göra en aktivitet som kräver min koncentration och fulla närvaro två dagar i rad. Så även om jag fick ondare och inte somnade förrän vid sex på morgonen häromdagen, så är jag lycklig över att fått vara delaktig i detta härliga gäng av funktionärer. Träffade nya och gamla bekantskaper, mycket trevliga sådana.
Ser redan fram emot nästa års High Chaparral Horse Show!

Och i stallet har Peaches fått sitt efterlängtade föl. Det blev ett stort, starkt och helt enkelt perfekt hingstföl! Så namnet Mari valde passade lika perfekt. mr Perfect ;)

Dessa bilderna tog jag dagen innan hon fölade. Vilken mage :)

Och lyckliga jag fick vara med när hon fölade. Nu stod vi iofs utanför och tittade via kameran. Allt för att störa henne så lite som möjligt. Martin och Mari har verkligen en sådan sund hästhållning och allt handlar om att se till hästens bästa.

Svårt att se sig mätt på underverket :)

Imorgon blir det en lite längre tur på kvällen. Jag skall hämta upp en westernsadel till Nicke. En som Nicole skall ha. Själv är jag nöjd med min lättviktare. Men Nicole gillar den inte alls, nja inte Mari heller. Dom får stolsits i den ;)

Och med Tony känns allt fortfarande så otroligt bra. Han är klippa, förstående och helt enkelt alldeles underbar. Jag sa till Åsa i helgen, att jag banne mig, kan tänka mig att gifta mig med honom! Och då har jag alltid sagt tidigare att jag aldrig skall gifta om mig. Var gift med barnens far och har alltid resonerat som så, att gifter sig, det gör man en gång i livet. Så känner jag inte längre ;)

Var hundvakt igår. En liten goding som heter Tindra och ägs av mamman till Tonys son. Så fint med en fungerande relation även där. Jag tycker bra om henne och hon känner uppenbarligen detsamma eftersom jag får förtroendet att passa hennes pälskling.

Har kommit upp på hästryggen också. Alltid lika rogivande och glädjande när jag klarar av att ta en ridtur. Men kommer under sommaren när Nicole är borta, att få hjälp någon gång i veckan. Veronica, en vän till Mari skall avlasta mig. Och eftersom jag bara rider ut i min westernsadel, så känns det toppen att hon kommer rida för Mari i paddocken, så att han får den biten också.

Får ju inte glömma bilder på Franklin. Charmtrollet i stallet :)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av kenzie - Måndag 7 aug 00:55


Hade vi någon sommar i år? Det känns inte riktigt så. De dagar som var varma, de var så få. Och vädret har påverkat mig så mycket. Snabba växlingar. Att få lindring av värme har uteblivit och jag har mått som resten av året. Dåligt.   Måste ändå ...

Av kenzie - Torsdag 27 juli 01:30


Somnade visst gott på sängen när jag lade mig för att läsa lite. Datorn står på, hm...den skall ju stänga av sig själv när den har var inaktiv? Tänker inte resa mig för att stänga av den. Fb står på och tänker inte fastna där. Så jag ligger kvar här ...

Av kenzie - Tisdag 25 juli 02:39


Slumrat på soffan, fick lite migränkänningar. Varit lite för aktiv i helgen trots att kroppen hade behövt vila. Men så är jag som jag är. Hjälper gärna de som betyder lite extra för mig. Så tillsammans med Nicole har jag varit, häst, ponny, föl, ka...

Av kenzie - Torsdag 20 juli 03:16


Hamnade här efter att ha insett att värken ställer till det. Svårt att komma till ro när det gör ont från topp till tå. Låg länge i sängen innan jag gav upp... Tony var lika go som alltid, gjorde lite kaffe åt mig och jag satte mig sedan och spelade ...

Av kenzie - Söndag 25 juni 01:38


Är kass, ännu värre än tidigare. Stänger inne allt, orkar inte prata. Visste att jag skulle rasa efter bal och student, men inte så här hårt. Sedan räckte det att jag gjorde lite extra i stallet för att däcka mig helt. Midsommarafton tillbringade j...

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2017 >>>

Nicoles häst

 

 

Nicke 

Ras: Arab/Nordsvensk

Kön: Valack

Född: 2006


Livet i Småland och när smärtan blir en del av livet...

Senaste inläggen

Arkiv

Besöksstatistik

Kategorier

Följ bloggen

Följ Kenzie med Blogkeen
Följ Kenzie med Bloglovin'

Copyright

Copyright all rights reserved.

 

Vill bara förtydliga att detta gäller ALLA bilder på denna sidan. Alltså får inga bilder användas utan tillstånd från oss!

I Sverige fungerar lagen som så att även om bilderna inte är markerade med copyright gäller lagen om upphovsrätt.


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se