Kenzie

Direktlänk till inlägg 31 januari 2017

4 timmar

Av kenzie - Tisdag 31 jan 09:38

Snart 5, vaknade tidigt och kunde inte somna om. Klarvaken. Kröp nära Tony som direkt kramade om mig. Så mycket kärlek, från båda håll.

Helgen har varit lugn och skön. I fredags sov Nicole också här hos Tony. Så vi fick en kväll med båda våra tonåringar. Det gillar jag, mycket. Bara Fille som saknades. Men han ville vara hemma.

I lördags tog vi en promenad med Nicke. Mari följde med tillsammans med deras unghäst Prince Of Passion. En otroligt cool kille. Tryggare och bättre unghäst har jag aldrig träffat. Inget bekommer honom. Maris dotter tog sin ponny i släptåg. Mysigt att gå ut ihop med hästarna :-D småtjöta och ha allmänt trevligt.

Efter promenaden gick vi in i ena hagen. Nicole longerade Nicke och Mari Princen. Även detta klarade han med bravur! Denna underbara unghäst. Som för övrigt är tillsalu. Pappan är Pre och mamman halvblod.

I söndags tog jag och Tony stallet. Nicole hade besök, så hon var hemma.

Och igår var det jag och Nicole som åkte själva till Nicke. Blev en promenad då med. Vi håller igång honom så gott det går beroende på vädret. Han mår bäst när han får röra på sig. Och hans välmående kommer alltid i första hand.

Blev en härlig promenad och jag fick hjälpa en lite kalv in till sin mamma. Han hade kommit utanför tråden den lille busen.
Vid stallet väntade Mari med kaffe :-D
Och sedan fixade vi stall och hö tillsammans. Gott och trevligt att hjälpas åt.

Vi har fått två inbjudningar till fest. Den ena i slutet av februari och den andra i april. Den i februari fick vi varsin inbjudan till då vi båda känner värdparet. Värdinnan har jag känt i flera år nu. En rak, go och väldigt ärlig tjej. 


I april är jag medbjuden som respektive. Vet vem födelsedagsbarnet är, men ingen jag känner. Här är det enbart Tonys vänner :-D

Idag, har dammsugit lite snabbt. Kör en tvättmaskin och har plockat undan i köket. Skall strax lägga mig i ett bad. Ev. tar jag en sväng förbi Abborrakull på hemvägen. Eller till Mari och tar en kaffe med henne. Får se hur jag gör. Hoppas att vi kan ta en promenad med Nicke lite senare också. Gott att få röra på sig.

Tänkte på en sak för några dagar sedan. Saker man skriver, både här och på Fb kan göra att fler än en person känner sig träffade. Och jag kan väl känna som så, känner man sig träffad av det någon skriver. Så kanske man borde rannsaka sig själv. För har man ett rent samvete, oklanderligt beteende, så finns det ju faktiskt ingen anledning att ta åt sig personligen.
Så fungerar det för mig, folk kan skriva precis vad de vill. Jag tar inte åt mig överhuvudtaget. Mitt samvete är rent, likaså mina handlingar, så varför skulle jag bry mig. Jag kan vara hård mot människor då de har sårat mig. Men är de ärliga är jag en väldigt förlåtande person. Alla kan göra fel, jag har gjort fel många gånger. Och gör jag fel mot en person, så berättar jag alltid innan jag får frågan. Detta pga att mitt samvete är väldigt stort. Jag förlorar hellre en person i mitt liv genom att vara ärlig, än att ha varit oärlig. Detta för mitt eget samvetes skull.
Detta var dagens tanke

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av kenzie - Söndag 25 juni 01:38


Är kass, ännu värre än tidigare. Stänger inne allt, orkar inte prata. Visste att jag skulle rasa efter bal och student, men inte så här hårt. Sedan räckte det att jag gjorde lite extra i stallet för att däcka mig helt. Midsommarafton tillbringade j...

Av kenzie - Onsdag 21 juni 23:24


Förra veckan var intensiv. Det var både bal och student för min minsta. Så kul att mamma och pappa kom för att närvara vid balen. Nackdelen med att ha flyttat ifrån sin hemstad och likaså barnens hemstad, är ju att släkt och gamla vänner bor en bra b...

Av kenzie - Lördag 10 juni 02:47


Vad skall man skriva...livet går lite på tomgång. Eller rent av, står stilla. Jag orkar inget, kan inget, vill inget och allt pga att jag mår så in i bänken dåligt. Jag är så less på att bara ha ont. Och arg o besviken är jag på människor som tror si...

Av kenzie - Fredag 9 juni 04:39


Jodå, det håller i sig. Klockan är över 4 på morgonen och jag har inte somnat än. Inte konstigt att all energi är borta. Nu fungerar ju iofs fibromyalgin som så, att även om jag sover, vaknar jag aldrig utvilad. Och för varje liten sak jag gör, måste...

Av kenzie - Torsdag 1 juni 14:15


Det underlättar så otroligt mycket att ha okomplicerade människor runt och omkring sig. Allt är så mycket enklare när jag slipper förklara och försvara mitt mående. Det enda som just nu skapar en viss stress är den kommande studenten. Inte för at...

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18 19 20
21
22
23
24
25 26 27
28
29
30
31
<<< Januari 2017 >>>

Nicoles häst

 

 

Nicke 

Ras: Arab/Nordsvensk

Kön: Valack

Född: 2006


Livet i Småland och när smärtan blir en del av livet...

Senaste inläggen

Arkiv

Besöksstatistik

Kategorier

Följ bloggen

Följ Kenzie med Blogkeen
Följ Kenzie med Bloglovin'

Copyright

Copyright all rights reserved.

 

Vill bara förtydliga att detta gäller ALLA bilder på denna sidan. Alltså får inga bilder användas utan tillstånd från oss!

I Sverige fungerar lagen som så att även om bilderna inte är markerade med copyright gäller lagen om upphovsrätt.


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se